Under februari och mars månad kommer vi att ge bort middagar för 2. Allt du behöver göra är att lägga upp din bästa Burgersson bild på Instagram, tagga bilden med ‪#‎burgersson‬ ‪#‎burgerssonMF2‬ och använd ”Burgersson” geotagg/plats. Varannan vecka korar vi en vinnare som får avnjuta av en middag för 2 på Burgersson-Friggagatan. Må bästa bild vinna!
Mer information och villkor hittar ni nedan.
 

VILLKOR

Läs villkoren och konkurrensvillkoren noga. Burgersson förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor när som helst. Den här tävlingen är på intet sätt garanterad, godkänd, administrerad av, eller associerade med Instagram.

 1. Den här tävlingen är inte öppen för anställda på Burgersson (eller medlemmar av deras närmaste familjer). 

2. En vinnare kommer att väljas varannan måndag v en företrädare av Burgersson och varje vinnare kommer att meddelas via Instagram.

 3. Deltagarna måste ladda upp ett foto använda Burgersson ”geotagg/plats”, och använd både #burgersson och #burgerssoMF2 till bilden.

 4. Deltagare tillåter att Burgersson får lov att använda, reproducera, publicera, visa, överföra, kopiera, ändra och lagra ditt bidrag (Oavsett om det vinner tävlingen eller inte) för alla säljfrämjande syfte.

 5. Vinnarens "middag för 2" är begränsad till 1 x burgare per person, 1 x side per person, 1 x dessert per person, 1 x läsk/juice eller 1 x öl/vin per person för Högst 2 personer. Besökaren måste tillhandahålla bevis på ålder för att köpa alkoholhaltig dryck. "Middag för två" priset är giltigt i 30 dagar efter att vinnaren tillkännages. Vinnarna måste uppvisa identifiering i form av deras Instagram profil till en burgersson personal för att lösa in hans/hennes vinst.

6. Inga kontantalternativ till priserna kommer att erbjudas. Priserna kan inte överlåtas till en annan person.

 7. Detta erbjudande går inte att kombinera med något annat erbjudande.

 8. Burgersson är inte ansvarig för felaktiga uppgifter om vinster som lämnats till någon deltagare från tredje part i samband med den här tävlingen.